29.08.2013.

Sve za djecu

 

sve za djecu

 

POŠTOVANI RODITELJI, DJECO I MLADI

Splitski sportski klubovi i KUD Marjan u svom se svakodnevnom radu susreću s djecom koja ne mogu odvojiti dovoljno vremena za bavljenjem sportom ili vrhunskim sportom.

Projekt “SVE ZA DJECU” je sastavni dio naših klubova koncepcijski orijentiran prema djeci koja nisu odredila svoj stav prema sportu, a kroz naš projekt bili bi uključeni u organizirani oblik glazbenog i sportsko-rekreativnog Projekta “SVE ZA DJECU”

Polazeći od potreba djece za igrom, zabavom i druženjem, te interesa roditelja i djece, stvorili smo ovaj projekt kojim želimo dati doprinos kako za igrom, glazbom i druženjem tako i sportskom razvoju djece.

Projekt “SVE ZA DJECU” je rezultat iskustva u radu sa djecom u našem Društvu i klubovima. S obzirom da sva djeca zaslužuju jednaku šansu odlučili smo pokrenuti Projekt  “SVE ZA DJECU – SVE ZA JEDAN UPIS” kojim ćemo nastojati uključiti djecu i mlade zajedno sa drugom djecom u sportske i kulturno-umjetničke aktivnosti koje im pružaju naši klubovi (sportski klubovi, KUD).

Ukljućivanje djece u navedene aktivnosti provodi se, u prvoj fazi suradnje, na način da klubovi i KUD omoguće djeci da jednom mjesečnom članarinom od 250,00kn pohađaju treninge – satove, u svim klubovima i KUD-u, za koje bi inaće podmirivali članarine svakom klubu posebno. Također drugi član obitelji plačao bi 50% od ukupne članarine.
U dosadašnjoj realizaciji projekta naišli smo na veliki interes mladih, te poučeni pozitivnim iskustvom odlučili proširiti ovaj projekt na veći broj klubova kako bi zadovoljili želje i potrebe što večeg broja djece.

Ovim putem pozivamo djecu i mlade a detaljne informacije možete dobiti za vrijeme treninga ili na mobitele 098/224-831 i 091/524-0266.