One Possible Option je Riječki Alt.Rock bend nastao 2008. Nakon četverogodišnjeg rada OPO 2012. godine zgotovljuje materijal za tekstualno angažirani prvi album pod imenom ''Hey You'' i kreće u promociju svirkama. Dugogodišnji rad na razrađivanju pjesama rezultirao je time da je bend prepoznatljiv, konkretan i uigran, a pjesme su na koncertima izvanredno dobro prihvaćene.

Od sredine 2012 One Possible Option je odsvirao preko 20 koncerata od toga velik broj izvan granica Hrvatske. Izdvojiti se može nastup kao Headlineri Wild Life Rock Festivala u Treppo Carnicu (Udine, ITA), a i nastupi na boljim festivalima u Hrvatskoj kao što su Hartera (Rijeka) i Parkfest (Novigrad) prošloga ljeta te još mogo zanimljivih festivala.

Od klupskih svirki sa odazivom često većim i od 300 ljudi istaknuti se mogu koncerti u Nasty Boys Saloon-u (Treviso, ITA), Weekender Club-u (Innsbruck, AUT), Arci Dallo (Mantova, ITA), Arena Beisl (Wienna, AUT) te nastup na novogodišnjoj večeri u jednom od većih klubova Alte Kaserne (Zurich, CHE). Bend u 2013. očekuju još nastupi po Njemačkoj, Austriji i Italiji, ali i Hrvatskoj i Sloveniji.

Album ''Hey You'' će ubrzo izaći za Dallas records, a kao najava albuma ide prvi video uradak One Possible Option-a i to za pjesmu Big Black Eyes. Jedna stvar je sigurna a to je da uz podršku koju dobiva na koncertima OPO ima razloga nadati se svijetloj budućnosti.

Članovi:

Deni Kasapović – Vokal
Zdravko ''Piggy'' Kasapović - Gitara
Edvin Nađ - Bas
Dejan ''Deva'' Adamović - Bubnjevi