06.12.2013.

Adari

Adari  je anagram imena Daria. Adari je kantautorica iz Slavonskog Broda koja je godinama u glazbenim vodama. Kao vokal pjevala je u raznim brodskim bandovima ( pjevajući covere ) a od 2010. se više okreće snimanju svojih autorskih  stvari kroz koje izražava svoja trenutna stanja...ukratko njene su pjesme odraz onoga što joj se događa.

Tekst i glazbu za pjesme piše sama dok u aranžmanima  surađuje i sa drugim glazbenicima ( Dejan Orešković, Hrvoje Prskalo ,Matija Obradović, Zlatko Čošić). Singlom '' Hurry up'' najavljuje album koji je trenutno u pripremi snimanja i koji će biti ponešto drugačiji od dosadašnjeg snimljenog materijala (do sada su njene pjesme bile više u pop rock stilu) dok će album biti više okrenut prema retro zvuku u stilu singla kojim ga najavljuje. Prateća ekipa je promjenjiva od akustičnog do klasičnog sastava ovisno o potrebi, a trenutno ju čine : Zlatko Čošić na gitari, Tin Džaferović na kontrabasu i Goran Stajić na bubnju. 

 

 

Diskografija :

''Woe betide you '' (tekst i glazba  : Daria Rac   aranžman : Dejan Orešković )
'' Place for me '' ( tekst i glazba : Daria Rac,  aranžman Dejan Orešković )
'' What if '' ( tekst i glazba : Daria Rac, gitara : Dubravko Đuričić, Matija Obradović,   aranžman Daria Rac, Dubravko Đuričić i Matija Obradović )
'' Među nama '' ( tekst i glazba : Daria Rac, gitara : Zlatko Čošić, aranžman :Daria Rac, Zlatko Čošić i Matija Obradović )
'' Nisam ona koja te voli '' ( tekst i glazba : Krešimir Rac, aranžman Matija Obradović )
'' Little by little '' ( tekst i glazba : Daria Rac, gitara: Zlatko Čošić, aranžman : Daria Rac i Zlatko Čošić )