06.12.2013.

Šejn

Splitska grupa Šejn osnovana je u prosincu 2007. godine i njeni članovi su Joško Tomić, Ivica Bilić, Davor Ergo, Duje Ivić i Ivan Ivanišević. Grupa se bazira isključivo na autorskim pjesmama.  Žanrovski, Šejn se opredjeljuje za rock, pop-rock, punk i folk rock izraz.

Prve snimke momci su napravili u studijima Sing-sing i u studiju Josipa Pupačića-Pupija, zajedno sa Sašom Bulićem i Deanom Brkićem-Cleom.  Pjesme grupe Šejn "Kacunarko djevojko", "Hajde, dušo" i "Ti si ljubav", našle su svoje mjesto u eterima lokalnih radio stanica, te su odlično prihvaćene od strane publike.

Grupa je snimila spot za pjesmu "Kacunarko djevojko" u suradnji sa Vojanom Koceićem iz sve poznatije video-produkcijske kuće "Pilot-studio". Grupa je nastupila na Splitskom festivalu u dva navrata, 2012. sa pjesmom Ona je sve što ljubav jest i 2013. sa pjesmom Ako uđeš u kuću moju.

Šejn momentalno dovršava svoj prvi studijski album u splitskom studiju "Tetrapak" u suradnji sa Ivicom Čovićem-Pipom kao producentom. Album "Sve o ljetu"  brojat će deset pjesama i zasad još nema izdavača.