19.02.2014.

Vikend revolucija

Postulati "Vikend-revolucije" kakvu je danas znamo postavljeni su jednog lijepog, ali ne i sunčanog, jesenskog dana krajem 2011. godine. Zajednička sklonost prema dobroj glazbi, finom bijelom vinu i već napisanim pjesmama, koje u ladici stoje godinama, bila je pokretač susreta prva tri člana benda. Postignuta kemija, a i fizika, dopunjena je ritam-sekcijom i time započinje garažna karijera benda.

Sinergija svih članova tada još nedefiniran zvuk pjesama definira u smjeru reggaea, popa, rocka na specifičan, vikend-revolucionarni način.

U međuvremenu, za bubnjevima se našao novi bubnjar, a najsvježiji dodatak zvučnoj slici je saksofon. Time je završen garažni dio karijere 6-članog benda, te je pokrenut val frontalnog napada na klubove i pridobivanje publike za vikendrevolucionarnu ideju.

Na uspješnim svirkama po zagrebačkim klubovima, publika objeručke i objenoške prihvaća sve ideje koje bend promovira kroz svoje pjesme. U tom naletu, vikend-revolucionarne pjesme pronalaze i svoj put do radija, prvenstveno "Cenera" na Radiju 101, gdje se bend zadržao ukupno 30 tjedana zaredom sa svoja 3 singla.

Nova stepenica na koju je bend zakoračio je brisanje prefiksa "demo" iz naziva, potpisivanjem prvog diskografskog ugovora s izdavačkom kućom "Spona" te snimanjem spota za singl "Naša kuća".

Maksi singl NAŠA KUĆA (Spona, 2013.)